Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βασιλόπιτα κέικ

Βασιλόπιτα κέικ

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.
  2. Γεμίζουμε από 1000 γρ. μείγματος, το κάθε τσέρκι.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C-170°C για 40’-45’.
  4. Βγάζουμε από τον φούρνο και για να ελέγξουμε αν έχει ψηθεί σωστά το κέικ, βυθίζουμε ένα μαχαίρι στην μέση της του κέικ. Θα πρέπει όταν βγάζουμε το μαχαίρι, να μην έχει αφήσει υπολείμματα το προϊόν πάνω στο μαχαίρι.
  5. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.