Εκτέλεση
- Χτυπάμε πρώτα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει.
- Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη γλυκόζη και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το ζυμάρι.
- Στο τέλος ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν και το ξύσμα λεμονιού-πορτοκαλιού, τη κανέλα και το γαρύφαλλο.
- Γεμίζουμε τις φόρμες με το μείγμα και ψήνουμε στους 150°-160°C, για 45-50'.
- Όταν κρυώσει αρκετά μπορούμε να το πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη.