Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βασιλόπιτα Κέικ με Φαρίν απ

Βασιλόπιτα Κέικ με Φαρίν απ

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε πρώτα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει.
  2. Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη γλυκόζη και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το ζυμάρι.
  3. Στο τέλος ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν και το ξύσμα λεμονιού-πορτοκαλιού, τη κανέλα και το γαρύφαλλο.
  4. Γεμίζουμε τις φόρμες με το μείγμα και ψήνουμε στους 170°-180°C, για 40-45'.
  5. Όταν κρυώσει αρκετά μπορούμε να το πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη.