Εκτέλεση
- Παίρνουμε ένα ταψάκι αλουμινίου 28-40 εκ. και το βουτυρώνουμε παντού πολύ καλά. Ανοίγουμε παραλληλόγραμμο φύλλο από τη ζύμη Βιέννης (περίπου 650 γρ.) και το τοποθετούμε στο ταψάκι, ώστε να πάει η ζύμη παντού.
- Στοφάρουμε για 35-40' και βλέπουμε τη ζύμη να έχει φουσκώσει ομοιόμορφα.
- Την αλείφουμε με αυγό και περιχύνουμε αρκετή ζάχαρη παντού και φυτεύουμε κομμάτια μαργαρίνης στην ζύμη 4Χ7, μέχρι η παγωμένη μαργαρίνη βρει στον πάτο της ζύμης.
- Ενδιάμεσα των μαργαρινών φυτεύουμε κερασάκια.
- Ψήνουμε στους 180°C για 25-3' (μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη).