Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε τα άλευρα, το αλάτι, το νερό και το αρωματισμένο βούτυρο για 2' στη 1η ταχύτητα και 4' στη 2η ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη καλυμμένη στο ψυγείο για 30'.
- Στη συνέχεια παίρνουμε όλη τη ζύμη και την ανοίγουμε μέχρι Νο 15 και τοποθετούμε τη μαργαρίνη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλυφθεί από τη ζύμη.
- Πρώτον, την ανοίγουμε μέχρι το Νο 12, διπλώνουμε στα 4 και ξεκουράζουμε για 15' τουλάχιστον. Δεύτερον, ανοίγουμε τη ζύμη μέχρι το Νο 10, διπλώνουμε στα τρία και ξεκουράζουμε για 15' τουλάχιστον.
- Τρίτον, ανοίγουμε τη ζύμη μέχρι το Νο 10, διπλώνουμε στα τρία, ξεκουράζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο ή την επόμενη ημέρα ανοίγουμε τη ζύμη στο Νο 2-2,5.
- Κόβουμε, γεμίζουμε με τη γέμιση της αρεσκείας μας, αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180°C για 30'.