05/01/2021

Συνένωση τμημάτων «Τεχνικής Υποστήριξης» Μύλοι Λούλη & Kenfood

Loulis Mills_Συνένωση τμημάτων «Τεχνικής Υποστήριξης» Μύλοι Λούλη & Kenfood

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, θέλοντας πάντα να ενισχύει τους πελάτες της τόσο προϊοντικά όσο και τεχνικά, προχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 στην ενδυνάμωση του τμήματος «Τεχνικής Υποστήριξης» της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, πλέον οι τεχνικοί σύμβουλοι και Master Baker της Μύλοι Λούλη και της KENFOOD ανήκουν στο ίδιο τμήμα.

Αυτή η κίνηση έχει ως στόχο την πλήρη υποστήριξη των συνεργατών και των 2 εταιρειών, σε οποιοδήποτε τμήμα ή κανάλι πωλήσεων ανήκουν από ένα ενιαίο τμήμα που έχει γνώση όλων των προϊόντων της εταιρείας. Οι έμπειροι και καταξιωμένοι στον χώρο τεχνικοί της εταιρείας, είναι πλέον σε θέση να εκπαιδεύουν, να εξυπηρετούν, να συμβουλεύουν αλλά και να προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα, σε κάθε συνεργάτη ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης δήλωσε: «Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία Μύλοι Λούλη κάνει πράξη τη δέσμευσή της να στηρίζει και να ενισχύει τους συνεργάτες και πελάτες της όχι απλά με προϊόντα αλλά με εκπαίδευση, τεχνογνωσία και νέες ιδέες. Πλέον το τεχνικό μας τμήμα έχει πλήρη αντίληψη όλων των προϊόντων μας, είτε αυτά προέρχονται από τη Μύλοι Λούλη είτε από την KENFOOD και έτσι είναι σε θέση να προτείνουν πιο ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και να «παντρέψουν» καλύτερα τα προϊόντα των δύο εταιρειών. Στόχος μας, είναι μέσα από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίας μας να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας δίνοντας τους τη δυνατότητα να γίνονται καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί».