Μπαγκέτα Βιέννης
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Μπαγκέτα Βιέννης

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και 8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε την ζύμη για 15' και κόβουμε ζύμη στο επιθυμητό βάρος.
  3. Πλάθουμε και τοποθετούμε σε ειδική λαμαρίνα μπαγκέτας.
  4. Στοφάρουμε για 40-50'.
  5. Αλείφουμε με αυγό και χαράσσουμε με ξυράφι κάθετα, πολλές φορές.
  6. Φουρνίζουμε στους 180°C για 35'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Έξυπνα Μείγματα

Μπαγκέτα Βιέννης

Loulis Mills-Moul-bie μείγμα Βιέννης

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και 8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε την ζύμη για 15' και κόβουμε ζύμη στο επιθυμητό βάρος.
  3. Πλάθουμε και τοποθετούμε σε ειδική λαμαρίνα μπαγκέτας.
  4. Στοφάρουμε για 40-50'.
  5. Αλείφουμε με αυγό και χαράσσουμε με ξυράφι κάθετα, πολλές φορές.
  6. Φουρνίζουμε στους 180°C για 35'.