Πρωινά με μείγμα Βιέννης
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Πρωινά με μείγμα Βιέννης

ΥΛΙΚΑ

Για τα πρωινά με μείγμα Βιέννης:

Για τις γεμίσεις:

  • Πέστο βασιλικού:
  • 200γρ. πέστο βασιλικού
  • 300γρ. κονκασέ ντομάτα
  • 30γρ. αλεύρι

Γλυκιά:

  • 300γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 300γρ. αμυγδαλόπουδρα
  • 300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 300γρ. βούτυρο 82% μαλακό
  • 30γρ. κακάο σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα πρωινά με μείγμα Βιεννης:

  1. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  2. Ζυμώνουμε σε ταχυζυμωτήριο στην 1η ταχύτητα για 3 λεπτά και στη 2η ταχύτητα για 6-8 λεπτά.
  3. Κόβουμε 2 ζύμες 1000γρ. και ανοίγουμε σε φύλλα πάχους 3cm.
  4. Γεμίζουμε αλμυρές ή γλυκές γεμίσεις.
  5. Μορφοποιούμε σε επιθυμητό σχήμα.
  6. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα.
  7. Ξεκουράζουμε σε θερμοκρασία 6-8°C για 12-18 ώρες.
  8. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε αερόφουρνο φούρνο στους 170°C.

Για τις 2 γεμίσεις:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά για κάθε γέμιση.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Έξυπνα Μείγματα

Πρωινά με μείγμα Βιέννης

Loulis Mills-Moul-bie μείγμα Βιέννης

ΥΛΙΚΑ

Για τα πρωινά με μείγμα Βιέννης:

Για τις γεμίσεις:

  • Πέστο βασιλικού:
  • 200γρ. πέστο βασιλικού
  • 300γρ. κονκασέ ντομάτα
  • 30γρ. αλεύρι

Γλυκιά:

  • 300γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 300γρ. αμυγδαλόπουδρα
  • 300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 300γρ. βούτυρο 82% μαλακό
  • 30γρ. κακάο σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα πρωινά με μείγμα Βιεννης:

  1. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  2. Ζυμώνουμε σε ταχυζυμωτήριο στην 1η ταχύτητα για 3 λεπτά και στη 2η ταχύτητα για 6-8 λεπτά.
  3. Κόβουμε 2 ζύμες 1000γρ. και ανοίγουμε σε φύλλα πάχους 3cm.
  4. Γεμίζουμε αλμυρές ή γλυκές γεμίσεις.
  5. Μορφοποιούμε σε επιθυμητό σχήμα.
  6. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα.
  7. Ξεκουράζουμε σε θερμοκρασία 6-8°C για 12-18 ώρες.
  8. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε αερόφουρνο φούρνο στους 170°C.

Για τις 2 γεμίσεις:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά για κάθε γέμιση.