Ψωμί Σικάλεως Τύπου 997 με Πολύκαρπο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Ψωμί Σικάλεως Τύπου 997 με Πολύκαρπο

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα & όσο χρόνο χρειαστεί στην 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20'.
  3. Κόβουμε, πλάθουμε τη ζύμη και τη περνάμε από ηλιόσπορους.
  4. Στοφάρουμε για 30'. Φουρνίζουμε με ατμοδότηση στους 205°C για 40'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ευ ζήν

Ψωμί Σικάλεως Τύπου 997 με Πολύκαρπο

Loulis Mills-Πολύκαρπο

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα & όσο χρόνο χρειαστεί στην 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20'.
  3. Κόβουμε, πλάθουμε τη ζύμη και τη περνάμε από ηλιόσπορους.
  4. Στοφάρουμε για 30'. Φουρνίζουμε με ατμοδότηση στους 205°C για 40'.