Sandwich με μπαγκέτα Βιέννης
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Sandwich με μπαγκέτα Βιέννης

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα ψωμάκια

Υλικά 1ης γέμισης

  • γαλοπούλα καπνιστή
  • παρμεζάνα
  • μαρούλι
  • μαγιoνέζα
  • τριμμένη καρυδόψιχα
  • αλάτι & πιπέρι

Υλικά 2ης γέμισης

  • παρμεζάνα
  • μήλο
  • iceberg
  • τριμμένη καρυδόψιχα
  • κρέμα βαλσάμικου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε τα υλικά για 3 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 στη γρήγορη ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10 λεπτά.
  3. Πλάθουμσε σε σχήμα μπαγκέτας και τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα για μπαγκέτες.
  4. Στοφάρουμε για 50 λεπτά.
  5. Βγάζουμε από τη στόφα και αλείφουμε με αυγό και γάλα την επιφάνειά τους.
  6. Κόβουμε πλάγια τις μπαγκέτες σε 15 σημεία και τα μπαγκετίνια σε 6.
  7. Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου για τα μικρά ψωμάκια και 18-20 λεπτά τις μεγάλες μπαγκέτες.
  8. Γεμίζουμε με υλικά τα σάντουιτς.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Έξυπνα Μείγματα

Sandwich με μπαγκέτα Βιέννης

Loulis Mills-Moul-bie μείγμα Βιέννης

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα ψωμάκια

Υλικά 1ης γέμισης

  • γαλοπούλα καπνιστή
  • παρμεζάνα
  • μαρούλι
  • μαγιoνέζα
  • τριμμένη καρυδόψιχα
  • αλάτι & πιπέρι

Υλικά 2ης γέμισης

  • παρμεζάνα
  • μήλο
  • iceberg
  • τριμμένη καρυδόψιχα
  • κρέμα βαλσάμικου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε τα υλικά για 3 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 στη γρήγορη ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10 λεπτά.
  3. Πλάθουμσε σε σχήμα μπαγκέτας και τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα για μπαγκέτες.
  4. Στοφάρουμε για 50 λεπτά.
  5. Βγάζουμε από τη στόφα και αλείφουμε με αυγό και γάλα την επιφάνειά τους.
  6. Κόβουμε πλάγια τις μπαγκέτες σε 15 σημεία και τα μπαγκετίνια σε 6.
  7. Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου για τα μικρά ψωμάκια και 18-20 λεπτά τις μεγάλες μπαγκέτες.
  8. Γεμίζουμε με υλικά τα σάντουιτς.