Μουστοκούλουρα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Μουστοκούλουρα

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Βιολογικό Ολικής Άλεσης
  • 320 γρ. ηλιέλαιο
  • 400 γρ. νερό
  • 200 γρ. σταφιδίνη
  • 170 γρ. ζάχαρη
  • 15 γρ. αμμωνία
  • 15 γρ. σόδα
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 20 γρ. κανέλα
  • 1 γρ. γαρύφαλλο
  • 200 γρ. σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Λιώνουμε στο μίξερ χτυπώντας στην 2η ταχύτητα όλα τα υγρά και τη ζάχαρη.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σόδα, τη κανέλα, το γαρύφαλλο, την αμμωνία και το βιολογικό αλεύρι ολικής.
  3. Μορφοποιούμε και ψήνουμε σε λαμαρίνα με καπάκι στους 200°C για 15'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ευ ζήν

Μουστοκούλουρα

Loulis Mills-Βιολογικό Ολικής Άλεσης

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Βιολογικό Ολικής Άλεσης
  • 320 γρ. ηλιέλαιο
  • 400 γρ. νερό
  • 200 γρ. σταφιδίνη
  • 170 γρ. ζάχαρη
  • 15 γρ. αμμωνία
  • 15 γρ. σόδα
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 20 γρ. κανέλα
  • 1 γρ. γαρύφαλλο
  • 200 γρ. σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Λιώνουμε στο μίξερ χτυπώντας στην 2η ταχύτητα όλα τα υγρά και τη ζάχαρη.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σόδα, τη κανέλα, το γαρύφαλλο, την αμμωνία και το βιολογικό αλεύρι ολικής.
  3. Μορφοποιούμε και ψήνουμε σε λαμαρίνα με καπάκι στους 200°C για 15'.