Βασιλόπιτα Κέικ με Φαρίν απ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Βασιλόπιτα Κέικ με Φαρίν απ

ΥΛΙΚΑ

  • 750 γρ. Φαρίν Απ
  • 625 γρ. ζάχαρη
  • 625 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 19 αυγά
  • 100 γρ. γλυκόζη
  • 300 γρ. μέλι
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα λεμονιού & πορτοκαλιού
  • 1 κ.γ κανέλα
  • ½ κ.γ γαρύφαλλο
  • ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε πρώτα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει.
  2. Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη γλυκόζη και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το ζυμάρι.
  3. Στο τέλος ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν και το ξύσμα λεμονιού-πορτοκαλιού, τη κανέλα και το γαρύφαλλο.
  4. Γεμίζουμε τις φόρμες με το μείγμα και ψήνουμε στους 150°-160°C, για 45-50'.
  5.  Όταν κρυώσει αρκετά μπορούμε να το πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Βασιλόπιτα Κέικ με Φαρίν απ

Loulis Mills-Φαρίν Απ

ΥΛΙΚΑ

  • 750 γρ. Φαρίν Απ
  • 625 γρ. ζάχαρη
  • 625 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 19 αυγά
  • 100 γρ. γλυκόζη
  • 300 γρ. μέλι
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα λεμονιού & πορτοκαλιού
  • 1 κ.γ κανέλα
  • ½ κ.γ γαρύφαλλο
  • ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε πρώτα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει.
  2. Σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη γλυκόζη και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το ζυμάρι.
  3. Στο τέλος ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν και το ξύσμα λεμονιού-πορτοκαλιού, τη κανέλα και το γαρύφαλλο.
  4. Γεμίζουμε τις φόρμες με το μείγμα και ψήνουμε στους 150°-160°C, για 45-50'.
  5.  Όταν κρυώσει αρκετά μπορούμε να το πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη.