Βασιλόπιτα κέικ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Βασιλόπιτα κέικ

ΥΛΙΚΑ

  • 3.000 γρ. Μείγμα για Κέικ
  • 1.125 γρ. νερό
  • 1.125 γρ. ηλιέλαιο
  • 300 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. κανέλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.
  2. Γεμίζουμε από 1000 γρ. μείγματος, το κάθε τσέρκι.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C-170°C για 40’-45’.
  4. Βγάζουμε από τον φούρνο και για να ελέγξουμε αν έχει ψηθεί σωστά το κέικ, βυθίζουμε ένα μαχαίρι στην μέση της του κέικ. Θα πρέπει όταν βγάζουμε το μαχαίρι, να μην έχει αφήσει υπολείμματα το προϊόν πάνω στο μαχαίρι.
  5. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Έξυπνα Μείγματα

Βασιλόπιτα κέικ

Loulis Mills-Μείγμα για κέικ

ΥΛΙΚΑ

  • 3.000 γρ. Μείγμα για Κέικ
  • 1.125 γρ. νερό
  • 1.125 γρ. ηλιέλαιο
  • 300 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. κανέλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.
  2. Γεμίζουμε από 1000 γρ. μείγματος, το κάθε τσέρκι.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C-170°C για 40’-45’.
  4. Βγάζουμε από τον φούρνο και για να ελέγξουμε αν έχει ψηθεί σωστά το κέικ, βυθίζουμε ένα μαχαίρι στην μέση της του κέικ. Θα πρέπει όταν βγάζουμε το μαχαίρι, να μην έχει αφήσει υπολείμματα το προϊόν πάνω στο μαχαίρι.
  5. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.