28/03/2024

Χωριάτικα άλευρα, τέχνη και νοστιμιά από τη Μύλοι Λούλη

Loulis Mills_Χωριάτικα άλευρα, τέχνη και νοστιμιά από τη Μύλοι Λούλη

Θεμέλιο της δημιουργίας των πιο αυθεντικών και παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων, τα χωριάτικα άλευρα, σε όποια περίσταση και αν χρησιμοποιηθούν αποτελούν εγγύηση νοστιμιάς για το τελικό προϊόν. Η Μύλοι Λούλη μέσα από μια εκλεκτή ποικιλία χωριάτικων αλεύρων είναι έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη του επαγγελματία αρτοποιού.


Το Extra Φίνο από τη σειρά χωριάτικα άλευρα, είναι ιδανικό για χρήση σε ταχυζυμωτήρια και απλά ζυμωτήρια, εξασφαλίζοντας ζωντανό άρωμα και μοναδικό χρυσαφένιο χρώμα στο τελικό ψωμί. Δοκιμάστε επίσης να δημιουργήσετε πεντανόστιμη μπαγκέτα ολικής άλεσης που θα ικανοποιήσει πολύ τους πελάτες σας.

Το Ζυμωτό αλεύρι, ψιλοαλεσμένο από σκληρά επιλεγμένα σιτάρια είναι εξίσου συνώνυμο της υψηλής απόδοσης για τον επαγγελματία αρτοποιό. Προσφέρει ψωμί με εξαιρετικό άρωμα και μοναδική γεύση. Με το ίδιο αλεύρι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε φοκάτσια, χωριάτικη μπαγκέτα, λαχταριστούς λουκουμάδες ή ελιόψωμο.


H μεγάλη διόγκωση και απορροφητικότητα του Τοπικού Χωριάτικου μπορεί να ωφελήσει τον επαγγελματία τόσο εξοικονομώντας κόστος, αλλά και αισθητικά λόγω των πλούσιων αρωμάτων και της εξωτερικής εμφάνισης που εξασφαλίζει στα τελικά αρτοσκευάσματα. Το ίδιο αλεύρι καλύπτει επίσης τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων, μεταξύ άλλων το κουλούρι Θεσσαλονίκης καθώς και το νόστιμο προζυμένιο κουλούρι.


Από σκληρά σιτάρια, ξεχωρίζει το Χωριάτικο ξυλόφουρνου μια ακόμη επιλογή που λύνει τα χέρια στον επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει. Η μεγάλη απορροφητικότητα και σταθερότητα στα παραγόμενα προϊόντα, αλλά και η σφιχτή δομή στην ψίχα είναι κάποια από τα δυνατά χαρακτηριστικά του, ενώ είναι εξίσου ιδανικό για προϊόντα όπως τυρόψωμο ή χωριάτικο χειροποίητο ψωμί που με τις μυρωδιές του θα κεντρίσει το ενδιαφέρον κάθε περαστικού σας.


Το χωριάτικο ολικής είναι ένα αλεύρι πλήρους αλέσεως από σκληρά σιτάρια και δεν θα μπορούσαμε να μην το αναφέρουμε. Κατάλληλο για ζύμες αργής ωρίμανσης, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε προζυμένια ψωμιά, υψηλή διατηρησιμότητα στα τελικά προϊόντα, ενώ προσδίδει ιδιαίτερη γεύση και μοναδικά αρώματα. Θυμηθείτε ότι χαρίζει επίσης το πιο γευστικό ψωμί λαδιού.


Η γκάμα των χωριάτικων αλεύρων Μύλοι Λούλη, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία αρτοποιό που απαιτεί διαρκώς ποιότητα και γεύση στα αρτοσκευάσματα του.

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!