30/05/2022

Κριτσίνια: Στην τσάντα και στην παραλία.

Loulis Mills_Κριτσίνια: Στην τσάντα και στην παραλία.

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για ένα προϊόν να μπει δυναμικά στη ζωή των καταναλωτών; Να χωράει στην τσάντα τους!

Τα κριτσίνια είναι ένα αρτοσκεύασμα που κουβαλάει μαζί του τη μοναδική γεύση του αγαπημένου μας ψωμιού, χωρίς να χρειαστεί να κουβαλάμε ολόκληρο το καρβέλι μαζί μας.

Μικρά στο μέγεθος και σε μεγάλη ποικιλία, τα κριτσίνια κάνουν ολοένα και πιο συχνή την εμφάνισή τους σε διαφορετικές περιστάσεις της ζωής, είτε αυτές είναι ένα απλό οικογενειακό τραπέζι, είτε ένα επίσημο δείπνο, είτε μια οικογενειακή εξόρμηση στην κοντινότερη παραλία.

 


Τα μικρά

Το μέγεθός τους είναι ένας μόνο από τους παράγοντες που τα καθιστούν ιδανικό σνακ για την παραλία, αλλά και από τους πιο σημαντικούς. Το ίδιο και η συσκευασία τους η οποία θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωρά σε μια τσάντα αλλά και περιεκτική ώστε να μπορεί να κρατήσει χορτάτους περισσότερους από έναν. Επίσης το μέγεθός τους επιτρέπει την κατανάλωσή τους με μέτρο, ώστε η επίσκεψη στην παραλία να μην είναι μόνο απολαυστική αλλά και ασφαλής.

Τα υγιεινά

Με το σωστά επιλεγμένο αλεύρι ως βασικό τους συστατικό τα κριτσίνια μπορούν να έχουν την πρωτεΐνη του ψωμιού ολικής, τις ευεργετικές ιδιότητες της σίκαλης, τα οφέλη του πολύσπορου αλλά και των Ω3 λιπαρών.

Τα νόστιμα

Μικρά αλλά γεμάτα γεύση. Η εύκολη παρασκευή τους, δίνει τη δυνατότητα για πειραματισμούς με την πρόσμιξη αλεύρων και την προσθήκη επιπλέον υλικών όπως λαχανικά, βότανα και τυριά, δημιουργώντας μια γκάμα επιλογών για κάθε ουρανίσκο.

Κλασικά, πολύσπορα, σικάλεως, τυριών, καλαμποκιού, παντζαριού και βρώμης, με κινόα και τσία, και με Ω3 λιπαρά τα κριτσίνια είναι σίγουρο ότι αποτελούν το ιδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και αυτό το καλοκαίρι.

 


Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!