24/05/2023

Πίτσα υψηλών προδιαγραφών. Πως τα ποιοτικά άλευρα μπορούν να εξασφαλίσουν στους πελάτες σας την πιο νόστιμη πίτσα

Loulis Mills_Πίτσα υψηλών προδιαγραφών. Πως τα ποιοτικά άλευρα μπορούν να εξασφαλίσουν στους πελάτες σας την πιο νόστιμη πίτσα

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία της τέλειας πίτσας, η ποιότητα των συστατικών δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ενώ τα toppings και οι σάλτσες παίζουν τον δικό τους καίριο ρόλο, η βάση της σωστής πίτσας, βρίσκεται στη ζύμη και στην προσεχτική επιλογή των αλεύρων. Παράγοντες όπως η δομή, η ελαστικότητα, η γεύση, και τα αρώματα της κρούστας είναι από τις βασικές λειτουργίες τους.

Η Μύλοι Λούλη, με τη δική της σειρά από άλευρα πολυτελείας έχει ως προτεραιότητα, το όφελος των αρτοποιών. Συγκεκριμένα, άλευρα όπως το Tipo 00 Classico, διευκολύνουν τους επαγγελματίες, εξοικονομώντας κόστος, λόγω της καλής απορρόφησης σε νερό, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν σταθερότητα στην παραγωγική διαδικασία.

Η εν λόγω ποικιλία παράγεται από μαλακό σιτάρι πολυτελείας, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν που δίνει, να υπερτερεί τόσο γευστικά όσο και εμφανισιακά. Αξίζει να λάβετε υπόψη σας, ότι ο συγκεκριμένος τύπος αλευριού είναι ιδανικός και για παρασκευές που απαιτούν τη χρήση προζυμιού. Πέραν της γευστικής πίτσας, προτείνεται και για την παρασκευή calzone αλλά και πεϊνιρλί.

Γενικότερα, η επένδυση στα ποιοτικά άλευρα αποτελεί την πιο σημαντική επιλογή για όσες επιχειρήσεις αρτοποιίας επιδιώκουν να διαφοροποιηθούν από την αγορά, και να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού.

Οι τύποι αλεύρων που αντιπροσωπεύει η Μύλοι Λούλη έχουν επιλεχθεί μετά από 9 μήνες έρευνας από την ομάδα και έπειτα από δοκιμές παραπάνω των 4 τόνων προϊόντων. Οι υψηλές επιδόσεις τους εγγυώνται ποιοτικότερα αποτελέσματα σε κάθε τύπο παραγωγής και έτσι εξασφαλίζετε ότι η επιχείρηση σας μένει πιστή στην αυθεντική ιταλική συνταγή για πίτσα.

Συνεχίζοντας με τα άλευρα πολυτελείας, στη Μύλοι Λούλη μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο και το Tipo 01 Rustico Πετρόμυλου, από μαλακό σιτάρι. Λόγω της άλεσης του σε πετρόμυλο, χαρίζει ιδιαίτερη γεύση στην πίτσα, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα ευέλικτο προϊόν καθώς προορίζεται για την παραγωγή ζύμης που θα ψηθεί τόσο σε ξυλόφουρνο όσο και στους συμβατικούς φούρνους.

Χρησιμοποιώντας σε σταθερή βάση άλευρα υψηλής ποιότητας, προσφέρετε στους πελάτες σας πίτσα εξαιρετικής γεύσης που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη βάση των πελατών σας.

Στη Μύλοι Λούλη εδώ και 7 γενιές, στηρίζουμε πάντα τους επαγγελματίες του κλάδου, στοχεύοντας στη διαρκή εκπαίδευση, εξέλιξη και ενημέρωσή τους. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι για χρήσιμα άρθρα, νέα του κλάδου και πληροφορίες για συνταγές και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!