Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
le_ciapo

Moul-bie Tσιάπο

Μείγμα για την παραγωγή ιταλικού ψωμιού τύπου τσιαπάτα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μείγμα αλεύρου με αποξηραμένο προζύμι σίτου

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Μεσογειακό άρωμα και γεύση τελικού προϊόντος
  • Κατάλληλο για αργή ωρίμανση και για κατεψυγμένη ζύμη
  • Τραγανή κόρα
  • Ιδανικό για παραγωγή αυθεντικού ιταλικού ψωμιού τσιαπάτα

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

  • Εξοικονόμηση κόστους λόγω απορροφητικότητας
  • Μεγάλη διατηρησιμότητα τελικών προϊόντων

ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. Τσιαπάτα
  2. Φοκάτσια
  3. Ψωμί Μετσόβου
  4. Ελιόψωμο
  5. Τυρόψωμο
  6. Ισπανική Μπαγκέτα
  7. Σάντουιτς
  8. Πανίνι
  9. Κριτσίνια