
Moul-bie Tσιάπο
Μείγμα για την παραγωγή ιταλικού ψωμιού τύπου τσιαπάτα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μείγμα αλεύρου με αποξηραμένο προζύμι σίτου
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
- Μεσογειακό άρωμα και γεύση τελικού προϊόντος
- Κατάλληλο για αργή ωρίμανση και για κατεψυγμένη ζύμη
- Τραγανή κόρα
- Ιδανικό για παραγωγή αυθεντικού ιταλικού ψωμιού τσιαπάτα
ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
- Εξοικονόμηση κόστους λόγω απορροφητικότητας
- Μεγάλη διατηρησιμότητα τελικών προϊόντων
ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- Τσιαπάτα
- Φοκάτσια
- Ψωμί Μετσόβου
- Ελιόψωμο
- Τυρόψωμο
- Ισπανική Μπαγκέτα
- Σάντουιτς
- Πανίνι
- Κριτσίνια