Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελιόψωμο

Ελιόψωμο

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός της γέμισης, για 2' στη 1η ταχύτητα και 7-8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Στο τέλος προσθέτουμε την γέμιση.
  3. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 40' σε λεκάνη στη στόφα.
  4. Κόβουμε ζύμη 350 γρ. και πλάθουμε ελαφρά σε φρατζόλα.
  5. Περνάμε από αλεύρι και στοφάρουμε για 15-20'.
  6. Φουρνίζουμε 30-35' με ατμούς στους 210°C.