Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σπανακόπιτα με Φύλλο Λαδιού

Σπανακόπιτα με Φύλλο Λαδιού

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στη 1η ταχύτητα για 5-7' και στη συνέχεια τοποθετούμε τη ζύμη σε σακούλα για 30 '.
  2. Ανοίγουμε πολύ ψιλό φύλλο.
  3. Λαδώνουμε το ταψί και τοποθετούμε 4 φύλλα με ενδιάμεσα αρκετό λάδωμα.
  4. Τοποθετούμε τη γέμιση και από πάνω άλλα 4 φύλλα, με ενδιάμεσα πολύ λάδωμα.
  5. Κόβουμε σε κομμάτια και σκεπάζουμε το ταψί με νάιλον.
  6. Τοποθετούμε την σπανακόπιτα στο ψυγείο για 12 ώρες.
  7. Βρέχουμε το ταψί με νερό και ψήνουμε στους 200°C για 50'.