Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στη 1η ταχύτητα για 5-7' και στη συνέχεια τοποθετούμε τη ζύμη σε σακούλα για 30 '.
- Ανοίγουμε πολύ ψιλό φύλλο.
- Λαδώνουμε το ταψί και τοποθετούμε 4 φύλλα με ενδιάμεσα αρκετό λάδωμα.
- Τοποθετούμε τη γέμιση και από πάνω άλλα 4 φύλλα, με ενδιάμεσα πολύ λάδωμα.
- Κόβουμε σε κομμάτια και σκεπάζουμε το ταψί με νάιλον.
- Τοποθετούμε την σπανακόπιτα στο ψυγείο για 12 ώρες.
- Βρέχουμε το ταψί με νερό και ψήνουμε στους 200°C για 50'.