Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2' στη 1η ταχύτητα και για 1-2' στη 2η ταχύτητα.
- Στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο, χωρίς να ξεκουράσουμε τη ζύμη. Βράζουμε τις πατάτες για 10', τις κρυώνουμε και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Τοποθετούμε σε ταψάκι λαδωμένο ένα φύλλο κάτω.
- Κατόπιν τοποθετούμε μια σειρά πατάτες, μια σειρά κεφαλογραβιέρα χονδροτριμμένη και το επαναλαμβάνουμε μέχρι τέλους.
- Ρίχνουμε αλατοπίπερο και κύμινο και την σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη φύλλου.
- Ανοίγουμε στο κέντρο μια τρύπα και ψήνουμε για 45' στους 180°C. Με το που ψηθεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.