Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ταρτάκια Πατάτας

Ταρτάκια Πατάτας

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2' στη 1η ταχύτητα και για 1-2' στη 2η ταχύτητα.
  2. Στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο, χωρίς να ξεκουράσουμε τη ζύμη. Βράζουμε τις πατάτες για 10', τις κρυώνουμε και τις κόβουμε σε ροδέλες.
  3. Τοποθετούμε σε ταψάκι λαδωμένο ένα φύλλο κάτω.
  4. Κατόπιν τοποθετούμε μια σειρά πατάτες, μια σειρά κεφαλογραβιέρα χονδροτριμμένη και το επαναλαμβάνουμε μέχρι τέλους. 
  5. Ρίχνουμε αλατοπίπερο και κύμινο και την σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη φύλλου.
  6. Ανοίγουμε στο κέντρο μια τρύπα και ψήνουμε για 45' στους 180°C. Με το που ψηθεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.