Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα Rustic

Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα Rustic

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ στη 1η ταχύτητα με το φτερό για 5' εκτός των αυγών.
  2. Προσθέτουμε σιγά - σιγά τα αυγά και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2-3' μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τον κάδο.
  3. Τοποθετούμε τη ζύμη σκεπασμένη στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες.
  4. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη στα 5 cm.
  5. Κόβουμε με διάφορα κουπάτ σε διάφορα σχήματα.
  6. Ψήνουμε στους 170°C - 180°C για 15 - 20'.
  7. Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί μέχρι τους 35°C το υποβρύχιο βανίλιας και βουτάμε μέσα από τη μια πλευρά τα μπισκότα.
  8. Αφήνουμε να στεγνώσουν σε μια επιφάνεια.