Εκτέλεση
- Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ στη 1η ταχύτητα με το φτερό για 5' εκτός των αυγών.
- Προσθέτουμε σιγά - σιγά τα αυγά και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2-3' μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τον κάδο.
- Τοποθετούμε τη ζύμη σκεπασμένη στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες.
- Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη στα 5 cm.
- Κόβουμε με διάφορα κουπάτ σε διάφορα σχήματα.
- Ψήνουμε στους 170°C - 180°C για 15 - 20'.
- Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί μέχρι τους 35°C το υποβρύχιο βανίλιας και βουτάμε μέσα από τη μια πλευρά τα μπισκότα.
- Αφήνουμε να στεγνώσουν σε μια επιφάνεια.