Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουραμπιέδες

Κουραμπιέδες

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τη ζάχαρη άχνη και το βούτυρο στην γρήγορη ταχύτητα για 20-25'.
  2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε σιγά-σιγά το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, την κανέλα και ανακατεύουμε στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε τα αμύγδαλα ψημένα και κοπανισμένα.
  4. Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα και ψήνουμε στους 160-180°C για 20-28'.