Εκτέλεση
- Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό και το αλεύρι, για 5' στη 1η ταχύτητα, προσθέτουμε το αυγό σιγά - σιγά και συνεχίζουμε για 5' ακόμη στην ίδια ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι και χτυπάμε απαλά.
- Τοποθετούμε τη ζύμη σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κόβουμε πτι φουρ στο ίδιο μέγεθος.
- Ψήνουμε στους 200-210°C για 12-14' περίπου, ανάλογα με το μέγεθός τους.
- Μόλις κρυώσουν μπορούμε να βουτήξουμε το μισό μπισκότο σε λιωμένη κουβερτούρα και να πασπαλίσουμε με ξηρούς καρπούς, τρούφα ή ινδοκάρυδο.
- Εναλλακτικά, γεμίζουμε με μαρμελάδα και ενώνουμε τα δυο μπισκότα.