Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά στη 1η ταχύτητα και για όσο ακόμα χρειαστεί στη 2η, μέχρι να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 5-10 λεπτά.
- Κόβουμε σε τεμάχια 120-150 γρ. και πλάθετε σε σχήμα στρογγυλό πλεξούδα. Τα βουτάτε σε μείγμα ζεστό νερό-ζεστό πετιμέζι και έπειτα τα περνάτε από σουσάμι.
- Τοποθετούμε στη στόφα για 10-15 λεπτά περίπου και ψήνουμε στους 220-230°C με ατμούς.