Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουλούρι Θεσσαλονίκης Καλαμποκιού

Κουλούρι Θεσσαλονίκης Καλαμποκιού

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στη 1η ταχύτητα και για 7-8' στη 2η ταχύτητα. 
  2. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.
  3. Μορφοποιούμε, περνάμε από νερό, μείγμα καλαμποκάλευρου με νιφάδες καλαμποκιού (περίπου 50-50%) και τοποθετούμε σε λαμαρίνα. 
  4. Στοφάρουμε για 30-35', φουρνίζουμε στους 205°C με ατμούς για 25-30'.