Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ολικής

Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ολικής

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2-3' στη 1η ταχύτητα και 5-6' στη 2η ταχύτητα.
  2. Κόβουμε ζύμη από 80-110 γρ.
  3. Ανοίγουμε σε φυτίλι, βουτάμε σε νερό και ή στο σουσάμι ή σε αλεύρι πιτυρούχο και κλείνουμε καλά.
  4. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και στοφάρουμε για 25-35'.
  5. Φουρνίζουμε στους 210°C για 25-35' με ατμούς.