Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουλούρι Θεσσαλονίκης Πολύσπορο

Κουλούρι Θεσσαλονίκης Πολύσπορο

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί για 3' στη 1η ταχύτητα και για 6-8' στη 2η ταχύτητα. 
  2. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15' και κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.
  3. Μορφοποιούμε, περνάμε από νερό, μείγμα ηλιόσπορων με σουσάμι και τοποθετούμε σε λαμαρίνα. 
  4. Στοφάρουμε για 35-40', φουρνίζουμε στους 205°C με ατμούς για 30'.