Εκτέλεση
- Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό για 5' στη 1η ταχύτητα, προσθέτουμε το αυγό σιγά - σιγά και συνεχίζουμε για 5' ακόμη στην ίδια ταχύτητα.
- Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες τυλιγμένη σε μεμβράνη.
- Ανοίγουμε φύλλο 5 cm και κόβουμε με κουπάτ σε σχήματα της αρεσκείας μας.
- Φτιάχνουμε δυο ίδια μπισκότα για κάθε μερίδα και με μικρότερο κουπάτ φτιάχνουμε μια τρύπα στη μέση στο ένα από τα δύο.
- Ψήνουμε στους 180°C για 15' περίπου, ανάλογα με το μέγεθός τους.
- Μόλις κρυώσουν πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη το πάνω μπισκότο και αλείφουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας το μπισκότο που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση.
- Στο τέλος, ενώνουμε τα δυο μπισκότα.