Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κριθαροκουλούρα

Κριθαροκουλούρα

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3' στη 1η ταχύτητα και 8-9' στη 2η ταχύτητα.
  2. Κόβουμε 150-300 γρ. ζύμης.
  3. Ανοίγουμε και περνάμε από κριθαράλευρο.
  4. Μορφοποιούμε και στοφάρουμε για 20 λεπτά τουλάχιστον.
  5. Φουρνίζουμε στους 210°C χωρίς ατμούς για 40'.
  6. Αφού κρυώσει καλά, την κόβουμε στη μέση και την ψήνουμε στους 100°C για 2 ώρες τουλάχιστον.