Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλλική Μπαγκέτα

Γαλλική Μπαγκέτα με Άσσο Μαλακό και Σφολιάτας

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για 8' στη 2η.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15', κόβουμε 350-380 γρ. και πλάθουμε ελαφρά.
  3. Ξεκουράζουμε για 10'.
  4. Κάνουμε τελικό άνοιγμα, τοποθετούμε σε ειδική φόρμα μπαγκέτας και στοφάρουμε για 40'.
  5. Χαράσσουμε λοξά και φουρνίζουμε στους 210°C για 35-40'.