Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γερμανικό Ψωμί Βαυαρίας

Γερμανικό Ψωμί Βαυαρίας

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 1-2 λεπτά στην 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 1 ώρα στη στόφα στους 32°C με 65% υγρασία.
  3. Κόβουμε τεμάχια των 950 γρ.
  4. Πλάθουμε σε στρογγυλά καρβέλια.
  5. Στοφάρουμε στους 32°C με 60% υγρασία για 30 λεπτά.
  6. Φουρνίζουμε στους 230°C για 15 λεπτα και μετά κατεβάζουμε στους 210°C για 40-45 λεπτα.