Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
mpagetes polispori

Μπαγκέτα πολύσπορη

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 4’ στην αργή ταχύτητα και 6’ στο γρήγορο.
  2. Ξεκουράζουμε για 1 ώρα.
  3. Κάνουμε ένα δίπλωμα στα 4.
  4. Ξεκουράζουμε ακόμα για 1μιση ώρα
  5. Τοποθετούμε στο ψυγείο όλη την νύχτα.
  6. Την επόμενη μέρα κόβουμε απευθείας σε τεμάχια 380γρ.
  7. Πλάθουμε σε σχήμα μπαγκέτας.
  8. Τοποθετούμε στη στόφα στους 28 βαθμούς με 65% υγρασία 30-45’.
  9. Χαράζουμε τις μπαγκέτες.
  10. Φουρνίζουμε στους 230 βαθμούς για 25-30΄.