Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 4’ στην αργή ταχύτητα και 6’ στο γρήγορο.
- Ξεκουράζουμε για 1 ώρα.
- Κάνουμε ένα δίπλωμα στα 4.
- Ξεκουράζουμε ακόμα για 1μιση ώρα
- Τοποθετούμε στο ψυγείο όλη την νύχτα.
- Την επόμενη μέρα κόβουμε απευθείας σε τεμάχια 380γρ.
- Πλάθουμε σε σχήμα μπαγκέτας.
- Τοποθετούμε στη στόφα στους 28 βαθμούς με 65% υγρασία 30-45’.
- Χαράζουμε τις μπαγκέτες.
- Φουρνίζουμε στους 230 βαθμούς για 25-30΄.