Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη

Ψωμί Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά για 3’ στην αργή ταχύτητα και 8’ στην γρήγορη. 
  2. Αφού ολοκληρωθεί το ζύμωμα, θα ξεκουράσουμε την ζύμη μας για 20’.
  3. Αφού η ζύμη φουσκώσει, θα κόψουμε σε τεμάχια 500 γρ.Πλάθουμε σε σχήμα φρατζολάκι, βουτάμε σε νερό και μετά στις νιφάδες βρώμης και κατόπιν θα τοποθετήσουμε μέσα στις φόρμες.
  4. Τοποθετούμε στην στόφα στους 32°C, με σχετική υγρασία 70%, για περίπου μια ώρα.
  5. Αφού η ζύμη φουσκώσει, ψήνουμε στους 210°C για 35’-40’, με ατμούς.