Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά για 3’ στην αργή ταχύτητα και 8’ στην γρήγορη.
- Αφού ολοκληρωθεί το ζύμωμα, θα ξεκουράσουμε την ζύμη μας για 20’.
- Αφού η ζύμη φουσκώσει, θα κόψουμε σε τεμάχια 500 γρ.Πλάθουμε σε σχήμα φρατζολάκι, βουτάμε σε νερό και μετά στις νιφάδες βρώμης και κατόπιν θα τοποθετήσουμε μέσα στις φόρμες.
- Τοποθετούμε στην στόφα στους 32°C, με σχετική υγρασία 70%, για περίπου μια ώρα.
- Αφού η ζύμη φουσκώσει, ψήνουμε στους 210°C για 35’-40’, με ατμούς.