Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Καλαμποκιού

Ψωμί Καλαμποκιού

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στη 1η ταχύτητα και 7-8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Στη συνέχεια ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20-25' στη στόφα σε λεκάνη.
  3. Κόβουμε 400-500 γρ. ζύμη και πλάθουμε είτε σε καρβέλι είτε σε φρατζόλα.
  4. Περνάμε βρεγμένο βέτεξ και βουτάμε σε ντεκόρ καλαμποκιού. Στοφάρουμε 45' και φουρνίζουμε στους 205°C με ατμούς για 50-55'.