Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Ζην

Ψωμί Ζην

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
  2. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε λεκάνη για 40' στη στόφα.
  3. Στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και τη τοποθετούμε σε σκεύος της αρεσκείας μας και αλευρώνουμε με λευκό αλεύρι. Το χαράσσουμε σταυρωτά και φουρνίζουμε ελαφρά με ατμούς. 

Προτεινόμενες λύσεις: 
• Σε ταψάκι αλουμινένιο μεσαίου μεγέθους (του μπακλαβά) βάζουμε 1.000 γρ ζύμη
• Σε ταψάκι αλουμινένιο ατομικό (πίτσας-15 εκ. διάμετρο) βάζουμε 600 γρ. ζύμη