Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε λεκάνη για 40' στη στόφα.
- Στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και τη τοποθετούμε σε σκεύος της αρεσκείας μας και αλευρώνουμε με λευκό αλεύρι. Το χαράσσουμε σταυρωτά και φουρνίζουμε ελαφρά με ατμούς.
Προτεινόμενες λύσεις:
• Σε ταψάκι αλουμινένιο μεσαίου μεγέθους (του μπακλαβά) βάζουμε 1.000 γρ ζύμη
• Σε ταψάκι αλουμινένιο ατομικό (πίτσας-15 εκ. διάμετρο) βάζουμε 600 γρ. ζύμη