Εκτέλεση
Για το brioche
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και στη 2η ταχύτητα, για περίπου 7-8 λεπτά
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη σκεπασμένη, για 20 λεπτά
- Κόβουμε ζύμη 120 γρ., την πλάθουμε και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
- Στοφάρουμε για περίπου 40 λεπτά
- Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και φουρνίζουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά
Για τη γέμιση
- Ανοίγουμε χωρίς να διαχωρίσουμε το ψωμάκι, εάν δεν είναι απαραίτητο
- Αλείφουμε με το κρεμώδες τυρί και τη μαρμελάδα
- Τοποθετούμε το μαρούλι, το καμαμπέρ και το καπνιστό χοιρινό
- Κλείνουμε και τοποθετούμε στη βιτρίνα