Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλλικό Brioche με Καμαμπέρ, Μαρμελάδα με Φρούτα του Δάσους & Καπνιστή Γαλοπούλα

Γαλλικό Brioche με Καμαμπέρ, Μαρμελάδα με Φρούτα του Δάσους & Καπνιστή Γαλοπούλα

Εκτέλεση

Για το brioche

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και στη 2η ταχύτητα, για περίπου 7-8 λεπτά
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη σκεπασμένη, για 20 λεπτά
  3. Κόβουμε ζύμη 120 γρ., την πλάθουμε και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
  4. Στοφάρουμε για περίπου 40 λεπτά
  5. Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και φουρνίζουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά

Για τη γέμιση

  1. Ανοίγουμε χωρίς να διαχωρίσουμε το ψωμάκι, εάν δεν είναι απαραίτητο
  2. Αλείφουμε με το κρεμώδες τυρί και τη μαρμελάδα
  3. Τοποθετούμε το μαρούλι, το καμαμπέρ και το καπνιστό χοιρινό
  4. Κλείνουμε και τοποθετούμε στη βιτρίνα