Εκτέλεση
- Χαράσσουμε το ψωμί με την τεχνική του χαμόγελου
- Αλείφουμε την πάνω και την κάτω πλευρά του ψωμιού με 50 γρ. (μέγιστη ποσότητα) από το αρωματικό άλειμμα μουστάρδας
- Τοποθετούμε το μαρούλι με τη σγουρή πλευρά του προς τα έξω
- Κατόπιν τοποθετούμε εναλλάξ τη γραβιέρα και τη καπνιστή χοιρινή μπριζόλα σαν ντόμινο
- Στη συνέχεια βάζουμε ξανά μαρούλι πάνω από το ντόμινο των υλικών με τη σγουρή πλευρά προς τα έξω
- Τοποθετούμε τις φέτες από τη ντομάτα και αυτές σε σχέδιο ντόμινο (πρώτα το μαρούλι και μετά τη ντομάτα για να μην αλλοιωθεί το σάντουιτς από την υγρασία)