Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολύκαρπο Ψωμάκι με Κατίκι Δομοκού και Καπνιστή Φουαντρέ Γαλοπούλα

Πολύκαρπο Ψωμάκι με Κατίκι Δομοκού και Καπνιστή Φουαντρέ Γαλοπούλα

Εκτέλεση

Για το ψωμάκι

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και για 6 - 7 λεπτά στη 2η ταχύτητα
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10-15 λεπτά
  3. Κόβουμε 150 γρ. και πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, είτε στρογγυλό είτε φραντζολάκι
  4. Αφού τα περάσουμε σε ανακατεμένους ηλιόσπορους με σουσάμι, τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα και μετά στη στόφα για 30 - 40 λεπτά
  5. Φουρνίζουμε στους 200°C για 20 λεπτά (αν θέλουμε κάνουμε ατμούς)

Για τη γέμιση

  1. Χαράσσουμε χωρίς να διαχωρίσουμε το ψωμί με τον προτεινόμενο τρόπο
  2. Στη συνέχεια αλείφουμε με το κατίκι Δομοκού και τις δύο πλευρές (η ποσότητα να μη ξεπερνάει τα 40 γρ.) και τοποθετούμε κατά μήκος, ατημέλητα τα φύλλα από το σπανάκι
  3. Πάνω από το σπανάκι βάζουμε τη ψητή πιπεριά Φλωρίνης κατά μήκος, κομμένη σε κομμάτια
  4. Τέλος, τοποθετούμε τη καπνιστή φουαντρέ γαλοπούλα κατά μήκος και ραντίζουμε με ελαιόλαδο
  5. Τοποθετούμε το σάντουιτς στη βιτρίνα