Εκτέλεση
Για το ψωμάκι
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και για 6 - 7 λεπτά στη 2η ταχύτητα
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10-15 λεπτά
- Κόβουμε 150 γρ. και πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, είτε στρογγυλό είτε φραντζολάκι
- Αφού τα περάσουμε σε ανακατεμένους ηλιόσπορους με σουσάμι, τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα και μετά στη στόφα για 30 - 40 λεπτά
- Φουρνίζουμε στους 200°C για 20 λεπτά (αν θέλουμε κάνουμε ατμούς)
Για τη γέμιση
- Χαράσσουμε χωρίς να διαχωρίσουμε το ψωμί με τον προτεινόμενο τρόπο
- Στη συνέχεια αλείφουμε με το κατίκι Δομοκού και τις δύο πλευρές (η ποσότητα να μη ξεπερνάει τα 40 γρ.) και τοποθετούμε κατά μήκος, ατημέλητα τα φύλλα από το σπανάκι
- Πάνω από το σπανάκι βάζουμε τη ψητή πιπεριά Φλωρίνης κατά μήκος, κομμένη σε κομμάτια
- Τέλος, τοποθετούμε τη καπνιστή φουαντρέ γαλοπούλα κατά μήκος και ραντίζουμε με ελαιόλαδο
- Τοποθετούμε το σάντουιτς στη βιτρίνα