Εκτέλεση
- Στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου τοποθετούμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε για 2’ στην αργή ταχύτητα και 6’-8΄στην γρήγορη.
- Ξεκουράζουμε την ζύμη για 10’-15’.
- Χωρίζουμε την ζύμη σε τεμάχια των 600 γρ. το καθένα.
- Πλάθουμε και τοποθετούμε σφιχτά το ζυμάρι μέσα στις φόρμες.
- Τοποθετούμε στην στόφα για 60΄-80’, στους 32°C, με σχετική υγρασία 75%.
- Στην συνέχεια, φουρνίζουμε στους 200°C για 40’-45’, με ατμό.
- Αφού κρυώσουν καλά τα ψωμιά, κόβουμε σε φέτες τους τοστ.