Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Τοστ με Πολύκαρπο & Ρεκόρ Φρυγανιάς

Ψωμί Τοστ με Πολύκαρπο & Ρεκόρ Φρυγανιάς

Εκτέλεση

  1. Στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου τοποθετούμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε για 2’ στην αργή ταχύτητα και 6’-8΄στην γρήγορη.
  2. Ξεκουράζουμε την ζύμη για 10’-15’.
  3. Χωρίζουμε την ζύμη σε τεμάχια των 600 γρ. το καθένα.
  4. Πλάθουμε και τοποθετούμε σφιχτά το ζυμάρι μέσα στις φόρμες.
  5. Τοποθετούμε στην στόφα για 60΄-80’, στους 32°C, με σχετική υγρασία 75%.
  6. Στην συνέχεια, φουρνίζουμε στους 200°C για 40’-45’, με ατμό.
  7. Αφού κρυώσουν καλά τα ψωμιά, κόβουμε σε φέτες τους τοστ.