Εκτέλεση
Για το ψωμάκι καλαμποκιού
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και στην 2η ταχύτητα, για περίπου 7 - 8 λεπτά. Ρίχνουμε στο τέλος του ζυμώματος τη μουστάρδα.
- Κόβουμε κατευθείαν 150 γρ. ζύμης και πλάθουμε σε σχήμα κουλουριού Θεσσαλονίκης.
- Περνάμε από το ντεκόρ, τοποθετούμε σε λαμαρίνα και στοφάρουμε για 40 λεπτά.
- Φουρνίζουμε με ατμούς στους 200°C για περίπου 20 λεπτά.
Για τη γέμιση
- Διαχωρίζουμε κατά μήκος το ψωμί και το αλείφουμε με την κρέμα τυριού και στις δυο πλευρές του.
- Τοποθετούμε τις λωρίδες από το ζαμπόν της γαλοπούλας περιμετρικά στη βάση του ψωμιού, το κλείνουμε και στη συνέχεια το τοποθετούμε στη βιτρίνα.