Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σάντουιτς με Ψωμάκι Καλαμποκιού με Κρέμα Τυρί & Ζαμπόν Γαλοπούλας

Σάντουιτς με Ψωμάκι Καλαμποκιού με Κρέμα Τυρί & Ζαμπόν Γαλοπούλας

Εκτέλεση

Για το ψωμάκι καλαμποκιού

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και στην 2η ταχύτητα, για περίπου 7 - 8 λεπτά. Ρίχνουμε στο τέλος του ζυμώματος τη μουστάρδα.
  2. Κόβουμε κατευθείαν 150 γρ. ζύμης και πλάθουμε σε σχήμα κουλουριού Θεσσαλονίκης.
  3. Περνάμε από το ντεκόρ, τοποθετούμε σε λαμαρίνα και στοφάρουμε για 40 λεπτά.
  4. Φουρνίζουμε με ατμούς στους 200°C για περίπου 20 λεπτά.

Για τη γέμιση

  1. Διαχωρίζουμε κατά μήκος  το ψωμί και το αλείφουμε με την κρέμα τυριού και στις δυο πλευρές του.
  2. Τοποθετούμε τις λωρίδες από το ζαμπόν της γαλοπούλας περιμετρικά στη βάση του ψωμιού, το κλείνουμε και στη συνέχεια το τοποθετούμε στη βιτρίνα.