Μπαγκετίνι Σάντουιτς Rustic με Καπνιστή Χοιρινή Μπριζόλα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Μπαγκετίνι Σάντουιτς Rustic με Καπνιστή Χοιρινή Μπριζόλα

ΥΛΙΚΑ

Για τo μπαγκετίνι

  • 1.000 γρ. Εxtra Rustic
  • 20 γρ. αλάτι
  • 20 γρ. μαργαρίνη
  • 30 γρ. μαγιά
  • 650 γρ. νερό

Για τη γέμιση

  • γραβιέρα με ήπια γεύση κομμένη σε ψιλές, τρίγωνες φέτες
  • καπνιστή χοιρινή μπριζόλα κομμένη σε ψιλές φέτες
  • σγουρό πράσινο μαρούλι
  • μισές φέτες ντομάτας

Για το άλειμμα

  • 2 κ.σ μουστάρδα (80 γρ.)
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα (40 γρ.)
  • 1 ½ κ.γ. μέλι (20 γρ.)
  • 1 πρέζα πιπέρι μαύρο
  • Διάρκεια ζωής μείγματος 3 ημέρες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χαράσσουμε το ψωμί με την τεχνική του χαμόγελου
  2. Αλείφουμε την πάνω και την κάτω πλευρά του ψωμιού με 50 γρ. (μέγιστη ποσότητα) από το αρωματικό άλειμμα μουστάρδας
  3. Τοποθετούμε το μαρούλι με τη σγουρή πλευρά του προς τα έξω
  4. Κατόπιν τοποθετούμε εναλλάξ τη γραβιέρα και τη καπνιστή χοιρινή μπριζόλα σαν ντόμινο
  5. Στη συνέχεια βάζουμε ξανά μαρούλι πάνω από το ντόμινο των υλικών με τη σγουρή πλευρά προς τα έξω
  6. Τοποθετούμε τις φέτες από τη ντομάτα και αυτές σε σχέδιο ντόμινο (πρώτα το μαρούλι και μετά τη ντομάτα για να μην αλλοιωθεί το σάντουιτς από την υγρασία)
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Αρτοποιίας

Μπαγκετίνι Σάντουιτς Rustic με Καπνιστή Χοιρινή Μπριζόλα

Loulis Mills-Extra Rustic

ΥΛΙΚΑ

Για τo μπαγκετίνι

  • 1.000 γρ. Εxtra Rustic
  • 20 γρ. αλάτι
  • 20 γρ. μαργαρίνη
  • 30 γρ. μαγιά
  • 650 γρ. νερό

Για τη γέμιση

  • γραβιέρα με ήπια γεύση κομμένη σε ψιλές, τρίγωνες φέτες
  • καπνιστή χοιρινή μπριζόλα κομμένη σε ψιλές φέτες
  • σγουρό πράσινο μαρούλι
  • μισές φέτες ντομάτας

Για το άλειμμα

  • 2 κ.σ μουστάρδα (80 γρ.)
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα (40 γρ.)
  • 1 ½ κ.γ. μέλι (20 γρ.)
  • 1 πρέζα πιπέρι μαύρο
  • Διάρκεια ζωής μείγματος 3 ημέρες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χαράσσουμε το ψωμί με την τεχνική του χαμόγελου
  2. Αλείφουμε την πάνω και την κάτω πλευρά του ψωμιού με 50 γρ. (μέγιστη ποσότητα) από το αρωματικό άλειμμα μουστάρδας
  3. Τοποθετούμε το μαρούλι με τη σγουρή πλευρά του προς τα έξω
  4. Κατόπιν τοποθετούμε εναλλάξ τη γραβιέρα και τη καπνιστή χοιρινή μπριζόλα σαν ντόμινο
  5. Στη συνέχεια βάζουμε ξανά μαρούλι πάνω από το ντόμινο των υλικών με τη σγουρή πλευρά προς τα έξω
  6. Τοποθετούμε τις φέτες από τη ντομάτα και αυτές σε σχέδιο ντόμινο (πρώτα το μαρούλι και μετά τη ντομάτα για να μην αλλοιωθεί το σάντουιτς από την υγρασία)