Γαλλική Μπαγκέτα με Άσσο Μαλακό και Σφολιάτας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Γαλλική Μπαγκέτα με Άσσο Μαλακό και Σφολιάτας

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για 8' στη 2η.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15', κόβουμε 350-380 γρ. και πλάθουμε ελαφρά.
  3. Ξεκουράζουμε για 10'.
  4. Κάνουμε τελικό άνοιγμα, τοποθετούμε σε ειδική φόρμα μπαγκέτας και στοφάρουμε για 40'.
  5. Χαράσσουμε λοξά και φουρνίζουμε στους 210°C για 35-40'.

Άλευρα Πολυτελείας

Γαλλική Μπαγκέτα με Άσσο Μαλακό και Σφολιάτας

Loulis Mills-Σφολιάτας

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για 8' στη 2η.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15', κόβουμε 350-380 γρ. και πλάθουμε ελαφρά.
  3. Ξεκουράζουμε για 10'.
  4. Κάνουμε τελικό άνοιγμα, τοποθετούμε σε ειδική φόρμα μπαγκέτας και στοφάρουμε για 40'.
  5. Χαράσσουμε λοξά και φουρνίζουμε στους 210°C για 35-40'.