Γαλλική Μπαγκέτα με Des Champs
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Γαλλική Μπαγκέτα με Des Champs

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Des Champs
  • 650 γρ. νερό
  • 18-20 γρ. αλάτι
  • 8-10 γρ. νωπή μαγιά (διαιρέστε δια δύο αν χρησιμοποιήσετε ξηρή μαγιά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύουμε τα υλικά για 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 με 7 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, αν χρησιμοποιείτε ταχυζυμωτήριο.
  2. 1η ωρίμανση, 10 με 20 λεπτά
  3. Κόβουμε 330-350 γρ. αρχική κυλινδρική μορφοποίηση
  4. Ξεκουράζουμε για 10 με 20 λεπτά
  5. Κάνουμε τελική μορφοποίηση σε μπαγκέτες
  6. Στοφάρουμε στους 25 βαθμούς για 75 με 90 λεπτά
  7. Ψήνουμε στους 240-250 βαθμούς (με ατμό) για 16 με 18 λεπτά
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Αρτοποιίας

Γαλλική Μπαγκέτα με Des Champs

Loulis Mills-Des Champs

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Des Champs
  • 650 γρ. νερό
  • 18-20 γρ. αλάτι
  • 8-10 γρ. νωπή μαγιά (διαιρέστε δια δύο αν χρησιμοποιήσετε ξηρή μαγιά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύουμε τα υλικά για 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 με 7 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, αν χρησιμοποιείτε ταχυζυμωτήριο.
  2. 1η ωρίμανση, 10 με 20 λεπτά
  3. Κόβουμε 330-350 γρ. αρχική κυλινδρική μορφοποίηση
  4. Ξεκουράζουμε για 10 με 20 λεπτά
  5. Κάνουμε τελική μορφοποίηση σε μπαγκέτες
  6. Στοφάρουμε στους 25 βαθμούς για 75 με 90 λεπτά
  7. Ψήνουμε στους 240-250 βαθμούς (με ατμό) για 16 με 18 λεπτά