Γαλλικό Brioche με Καμαμπέρ, Μαρμελάδα με Φρούτα του Δάσους & Καπνιστή Γαλοπούλα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Γαλλικό Brioche με Καμαμπέρ, Μαρμελάδα με Φρούτα του Δάσους & Καπνιστή Γαλοπούλα

ΥΛΙΚΑ

Για το brioche

Για τη γέμιση

  • μαρούλι σγουρό
  • 20 γρ. μαρμελάδα με φρούτα του δάσους
  • 30 γρ. κρέμα τυρί
  • καπνιστό φουαντρέ
  • τυρί καμαμπέρ
  • χονδροτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το brioche

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και στη 2η ταχύτητα, για περίπου 7-8 λεπτά
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη σκεπασμένη, για 20 λεπτά
  3. Κόβουμε ζύμη 120 γρ., την πλάθουμε και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
  4. Στοφάρουμε για περίπου 40 λεπτά
  5. Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και φουρνίζουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά

Για τη γέμιση

  1. Ανοίγουμε χωρίς να διαχωρίσουμε το ψωμάκι, εάν δεν είναι απαραίτητο
  2. Αλείφουμε με το κρεμώδες τυρί και τη μαρμελάδα
  3. Τοποθετούμε το μαρούλι, το καμαμπέρ και το καπνιστό χοιρινό
  4. Κλείνουμε και τοποθετούμε στη βιτρίνα

Άλευρα Πολυτελείας

Γαλλικό Brioche με Καμαμπέρ, Μαρμελάδα με Φρούτα του Δάσους & Καπνιστή Γαλοπούλα

Loulis Mills-Ρεκόρ Φρυγανιάς

ΥΛΙΚΑ

Για το brioche

Για τη γέμιση

  • μαρούλι σγουρό
  • 20 γρ. μαρμελάδα με φρούτα του δάσους
  • 30 γρ. κρέμα τυρί
  • καπνιστό φουαντρέ
  • τυρί καμαμπέρ
  • χονδροτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το brioche

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα και στη 2η ταχύτητα, για περίπου 7-8 λεπτά
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη σκεπασμένη, για 20 λεπτά
  3. Κόβουμε ζύμη 120 γρ., την πλάθουμε και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
  4. Στοφάρουμε για περίπου 40 λεπτά
  5. Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και φουρνίζουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά

Για τη γέμιση

  1. Ανοίγουμε χωρίς να διαχωρίσουμε το ψωμάκι, εάν δεν είναι απαραίτητο
  2. Αλείφουμε με το κρεμώδες τυρί και τη μαρμελάδα
  3. Τοποθετούμε το μαρούλι, το καμαμπέρ και το καπνιστό χοιρινό
  4. Κλείνουμε και τοποθετούμε στη βιτρίνα