Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζην
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζην

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 2΄ στην 1η ταχύτητα και 3 - 4΄ στη 2η ταχύτητα.
  2. Κατευθείαν κόβουμε 100 γρ. ζύμης,την πλάθουμε, βουτάμε στο νερό και στο σουσάμι.
  3. Στοφάρουμε για 15 - 20΄ και φουρνίζουμε με ατμούς στους 200°C.

Αρτοποιίας

Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζην

Loulis Mills-Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ζην

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 2΄ στην 1η ταχύτητα και 3 - 4΄ στη 2η ταχύτητα.
  2. Κατευθείαν κόβουμε 100 γρ. ζύμης,την πλάθουμε, βουτάμε στο νερό και στο σουσάμι.
  3. Στοφάρουμε για 15 - 20΄ και φουρνίζουμε με ατμούς στους 200°C.