Κριτσίνια με Κινόα και Τσία
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Κριτσίνια με Κινόα και Τσία

ΥΛΙΚΑ

  • 1.500 γρ. Quinograin
  • 600 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 650 γρ. λευκό κρασί
  • 60 γρ. baking powder
  • 20 γρ. αλάτι
  • 90 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό για 2 λεπτά στη 1η ταχύτητα και για 6-7 λεπτά στη 2η.
  2. Κόβουμε σε κριτσίνια των 30 γρ.
  3. Μπορούμε είτε να τα αφήσουμε έτσι σκέτα, είτε να τα βουτήξουμε σε νερό, σουσάμι και τσία.
  4. Προτού φουρνίσουμε τα κριτσίνια μας, τα κόβουμε στη μέση.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά, με ατμούς.

 

ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ευ ζήν

Κριτσίνια με Κινόα και Τσία

Loulis Mills-Quinograin

ΥΛΙΚΑ

  • 1.500 γρ. Quinograin
  • 600 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 650 γρ. λευκό κρασί
  • 60 γρ. baking powder
  • 20 γρ. αλάτι
  • 90 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό για 2 λεπτά στη 1η ταχύτητα και για 6-7 λεπτά στη 2η.
  2. Κόβουμε σε κριτσίνια των 30 γρ.
  3. Μπορούμε είτε να τα αφήσουμε έτσι σκέτα, είτε να τα βουτήξουμε σε νερό, σουσάμι και τσία.
  4. Προτού φουρνίσουμε τα κριτσίνια μας, τα κόβουμε στη μέση.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά, με ατμούς.