Κριτσίνια Παντζαριού Βρώμης
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Κριτσίνια Παντζαριού Βρώμης

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ.Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό
  • 500 γρ. Αλεύρι Βρώμης
  • 600 γρ. μαργαρίνη
  • 500 γρ. βρασμένο παντζάρι έτοιμο συσκευασμένο
  • 4 γρ. σκόρδο σε σκόνη
  • 30 γρ. αλάτι
  • 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 80 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 50 γρ. νερό περίπου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 10 λεπτά περίπου μέχρι το ζυμάρι να στρώσει και να γίνει εύπλαστο και λείο.
  2. Στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια βάρους 35 έως 500 γρ. πλάθουμε και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
  3. Κόβουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με ατμούς 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Αρτοποιίας

Κριτσίνια Παντζαριού Βρώμης

Loulis Mills-Τύπου 70% Δυνατό

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ.Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό
  • 500 γρ. Αλεύρι Βρώμης
  • 600 γρ. μαργαρίνη
  • 500 γρ. βρασμένο παντζάρι έτοιμο συσκευασμένο
  • 4 γρ. σκόρδο σε σκόνη
  • 30 γρ. αλάτι
  • 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 80 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 50 γρ. νερό περίπου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 10 λεπτά περίπου μέχρι το ζυμάρι να στρώσει και να γίνει εύπλαστο και λείο.
  2. Στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια βάρους 35 έως 500 γρ. πλάθουμε και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
  3. Κόβουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με ατμούς 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.