Ψωμί Σικάλεως
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Ψωμί Σικάλεως

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη σκεπασμένη για 20-30'. Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και μορφοποιούμε, περνάμε με λευκό αλεύρι και χαράσσουμε ελαφρά.
  3. Στοφάρουμε 60-80' και φουρνίζουμε στους 210°C για 40-45', με ελαφρούς ατμούς.

Άλευρα Ολικής - Πιτυρούχα

Ψωμί Σικάλεως

Loulis Mills-Μαύρο Πιτυρούχο

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη σκεπασμένη για 20-30'. Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και μορφοποιούμε, περνάμε με λευκό αλεύρι και χαράσσουμε ελαφρά.
  3. Στοφάρουμε 60-80' και φουρνίζουμε στους 210°C για 40-45', με ελαφρούς ατμούς.