Rustic κράκερς
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Rustic κράκερς

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Εxtra Rustic
  • 20 γρ. αλάτι
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. κόκκινο κρασί (ή ρετσίνα)
  • 75 γρ. σπορέλαιο
  • 30 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 125 γρ. νερό (+/- 50 γρ.)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 3' στη 1η ταχύτητα και 8-10' στη 2η.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20 λεπτά, σκεπασμένη με μεμβράνη.
  3. Απλώνουμε τη ζύμη σε πάχος των 2 εκ. σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Κόβουμε τη ζύμη, με ρόδες κοπής, σε σχήμα cracker.
  5. Φουρνίζουμε στους 220°C με καλή ατμοδότηση για 13-15'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Αρτοποιίας

Rustic κράκερς

Loulis Mills-Extra Rustic

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Εxtra Rustic
  • 20 γρ. αλάτι
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. κόκκινο κρασί (ή ρετσίνα)
  • 75 γρ. σπορέλαιο
  • 30 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 125 γρ. νερό (+/- 50 γρ.)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 3' στη 1η ταχύτητα και 8-10' στη 2η.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20 λεπτά, σκεπασμένη με μεμβράνη.
  3. Απλώνουμε τη ζύμη σε πάχος των 2 εκ. σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Κόβουμε τη ζύμη, με ρόδες κοπής, σε σχήμα cracker.
  5. Φουρνίζουμε στους 220°C με καλή ατμοδότηση για 13-15'.