Sandwich με Des Champs
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Sandwich με Des Champs

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα ψωμάκια:

  • 3.000 γρ. Des Champs
  • 2.100 γρ. νερό
  • 54 γρ. αλάτι
  • 45 γρ. νωπή μαγιά (διαιρέστε δια δύο αν χρησιμοποιήσετε ξηρή μαγιά)

Υλικά 1ης γέμισης:

  • σαλάτα Καίσαρα (κοτόπουλο, τριμμένη παρμεζάνα, μαρούλι, ρόκα, κρέμα βαλσαμικού)

Υλικά 2ης γέμισης:

  • καπνιστός σολομός
  • αυγοσαλάτα (αυγό βραστό, μαγιονέζα, φρέσκο κρεμμύδι, αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε τα υλικά για 3 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 στη γρήγορη ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
  3. Κάνουμε στη ζύμη ένα δίπλωμα και ξεκουράζουμε για 30 λεπτά ακόμα.
  4. Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 350 γρ. για μπαγκέτα και σε 150 γρ. για μπαγκετίνι.
  5. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
  6. Κάνουμε την τελική μορφοποίηση σε μπαγκέτες.
  7. Στοφάρουμε 35-40 λεπτά.
  8. Βγάζουμε από τη στόφα και χαράζουμε τις μπαγκέτες σε 3 σημεία και τα μπαγκετίνια σε 2. Πασπαλίζουμε με αλεύρι.
  9. Ψήνουμε στους 230 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
  10. Γεμίζουμε με υλικά τα σάντουιτς.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Αρτοποιίας

Sandwich με Des Champs

Loulis Mills-Des Champs

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα ψωμάκια:

  • 3.000 γρ. Des Champs
  • 2.100 γρ. νερό
  • 54 γρ. αλάτι
  • 45 γρ. νωπή μαγιά (διαιρέστε δια δύο αν χρησιμοποιήσετε ξηρή μαγιά)

Υλικά 1ης γέμισης:

  • σαλάτα Καίσαρα (κοτόπουλο, τριμμένη παρμεζάνα, μαρούλι, ρόκα, κρέμα βαλσαμικού)

Υλικά 2ης γέμισης:

  • καπνιστός σολομός
  • αυγοσαλάτα (αυγό βραστό, μαγιονέζα, φρέσκο κρεμμύδι, αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε τα υλικά για 3 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για ακόμα 5 στη γρήγορη ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
  3. Κάνουμε στη ζύμη ένα δίπλωμα και ξεκουράζουμε για 30 λεπτά ακόμα.
  4. Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 350 γρ. για μπαγκέτα και σε 150 γρ. για μπαγκετίνι.
  5. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
  6. Κάνουμε την τελική μορφοποίηση σε μπαγκέτες.
  7. Στοφάρουμε 35-40 λεπτά.
  8. Βγάζουμε από τη στόφα και χαράζουμε τις μπαγκέτες σε 3 σημεία και τα μπαγκετίνια σε 2. Πασπαλίζουμε με αλεύρι.
  9. Ψήνουμε στους 230 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
  10. Γεμίζουμε με υλικά τα σάντουιτς.