Σάντουιτς με Ψωμάκι Καλαμποκιού με Κρέμα Τυρί & Ζαμπόν Γαλοπούλας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Σάντουιτς με Ψωμάκι Καλαμποκιού με Κρέμα Τυρί & Ζαμπόν Γαλοπούλας

ΥΛΙΚΑ

Για το ψωμάκι καλαμποκιού

Για το ντεκόρ

  • 50 γρ. σπασμένες νιφάδες καλαμποκιού
  • 50 γρ. σπασμένους ηλιόσπορους

Για τη γέμιση

  • 30 – 40 γρ. κρέμα τυρί
  • ζαμπόν γαλοπούλας κομμένο σε λωρίδες ορθογώνιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ψωμάκι καλαμποκιού

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και στην 2η ταχύτητα, για περίπου 7 - 8 λεπτά. Ρίχνουμε στο τέλος του ζυμώματος τη μουστάρδα.
  2. Κόβουμε κατευθείαν 150 γρ. ζύμης και πλάθουμε σε σχήμα κουλουριού Θεσσαλονίκης.
  3. Περνάμε από το ντεκόρ, τοποθετούμε σε λαμαρίνα και στοφάρουμε για 40 λεπτά.
  4. Φουρνίζουμε με ατμούς στους 200°C για περίπου 20 λεπτά.

Για τη γέμιση

  1. Διαχωρίζουμε κατά μήκος το ψωμί και το αλείφουμε με την κρέμα τυριού και στις δυο πλευρές του.
  2. Τοποθετούμε τις λωρίδες από το ζαμπόν της γαλοπούλας περιμετρικά στη βάση του ψωμιού, το κλείνουμε και στη συνέχεια το τοποθετούμε στη βιτρίνα.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Σάντουιτς με Ψωμάκι Καλαμποκιού με Κρέμα Τυρί & Ζαμπόν Γαλοπούλας

Loulis Mills-Ρεκόρ Φρυγανιάς

ΥΛΙΚΑ

Για το ψωμάκι καλαμποκιού

Για το ντεκόρ

  • 50 γρ. σπασμένες νιφάδες καλαμποκιού
  • 50 γρ. σπασμένους ηλιόσπορους

Για τη γέμιση

  • 30 – 40 γρ. κρέμα τυρί
  • ζαμπόν γαλοπούλας κομμένο σε λωρίδες ορθογώνιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ψωμάκι καλαμποκιού

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και στην 2η ταχύτητα, για περίπου 7 - 8 λεπτά. Ρίχνουμε στο τέλος του ζυμώματος τη μουστάρδα.
  2. Κόβουμε κατευθείαν 150 γρ. ζύμης και πλάθουμε σε σχήμα κουλουριού Θεσσαλονίκης.
  3. Περνάμε από το ντεκόρ, τοποθετούμε σε λαμαρίνα και στοφάρουμε για 40 λεπτά.
  4. Φουρνίζουμε με ατμούς στους 200°C για περίπου 20 λεπτά.

Για τη γέμιση

  1. Διαχωρίζουμε κατά μήκος το ψωμί και το αλείφουμε με την κρέμα τυριού και στις δυο πλευρές του.
  2. Τοποθετούμε τις λωρίδες από το ζαμπόν της γαλοπούλας περιμετρικά στη βάση του ψωμιού, το κλείνουμε και στη συνέχεια το τοποθετούμε στη βιτρίνα.